Arie Laenen

Arie Laenen
Arie LaenenT 06 46 39 61 57

“Het is nooit te laat om gewoon jezelf te worden”

Bewustwording omzetten in resultaat
Sinds 2006 ben ik mede-oprichter en
directeur van Organisults. Ik ben specialist in de begeleiding van veranderprocessen en organisatieontwikkeling daar waar het gaat om persoonlijk leiderschap, teambewustzijn en het omzetten daarvan in concrete resultaten. In het werken met hoger management en directieteams ben ik vooral de transformator die het persoonlijke- en groepsbewustzijn op een hoger plan helpt brengen. In moeilijke of vastgelopen situaties reik ik oplossingen aan die een nieuw perspectief bieden.

Eigen programma’s ontwikkelen
Ik promoveerde in 1988 aan de faculteit Beleidswetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen. Vervolgens werkte ik als beleidswetenschapper, docent, consultant en directeur van ontwikkelingsorganisaties. Daarnaast ben ik Master in Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), gecertificeerd docent Neuro Emotionele Integratie (NEI) en Spiritueel Coach. Sinds 2000 werk ik zelfstandig als (team)coach en leiderschapstrainer. Een groot plezier vind ik in het ontwikkelen van eigen hoogstaande trainings- en teamcoachprogramma’s.

Bezieling en vitaliteit
Mijn passie is het begeleiden van mensen en organisaties naar meer bezieling en vitaliteit in leven en werk. De universele principes uit de grote wijsheidstradities zoals het Boeddhisme, Hindoeisme en de Advaita Vedanta vormen daarbij voor mij een grote inspiratiebron. Mijn kernkwaliteiten zijn integriteit, openhartigheid en dienstbaarheid.