Leiderschap

Oorspronkelijk leiderschap
Leiderschap is niet iets is wat van buitenaf middels theorieën wordt aangeleerd. Leiderschap van deze tijd ontstaat van binnenuit. Het is authentiek, verbindend, krachtig en inspirerend. Het ligt dicht bij uw oorspronkelijkheid. Het is in ieder van ons aanwezig, maar is echter niet zo maar beschikbaar. Het vraagt een grote mate van nieuwsgierigheid en zelfkennis. Het willen onderzoeken van fundamentele levensvragen: Wie ben ik? Wat drijft mij? Wat hoort echt bij mij? Wanneer ben ik inspirerend en maximaal effectief als leider? Lees ook onze visie op leiderschap »

Programma’s

Leadership to Results
Het programma Leadership to Results is een intensief programma voor leidinggevenden, managers en managementteams die een fundamentele verruiming zoeken van hun visie op leiderschap. Lees meer »

Management development
In ons ontwikkelprogramma voor Management Development sluiten we aan op de context van uw organisatie. Lees meer »

Teamontwikkeling met het Enneagram
De meerwaarde van het Enneagram voor een verdieping in uw teams. Lees meer »

Organisatieopstellingen en -dynamieken
De kracht van zaken eens anders bekijken. Krijg nieuw licht op een situatie, uzelf, de dynamiek in uw team of organisatie. Lees meer »

Wat levert ’t op?

Voor het individu
Meer zelfkennis, inspiratie en vitaliteit. Leven en werken vanuit je eigen kracht en potentie. Verdieping en bewustwording.

In teams
Elkaar echt zien en verstaan. Aanvullen en versterken. Transparantie in samenwerking. Verbondenheid en gedragenheid.

Voor de organisatie
Een eenduidige koers en strategie. Kraakheldere communicatie. Gedragen doelen en focus op resultaat.