Inspiration to Results

Geïnspireerd en effectief werken
Geen organisatieontwikkeling zonder persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie bestaat uit mensen. Zij zorgen voor de resultaten en zij bepalen met elkaar de organisatiecultuur die succesvol opereren mogelijk maakt. Inspiration to Results is een zakelijk coachingsprogramma voor groepen medewerkers en leidinggevenden ter vergroting van hun inspiratie, effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Inspiration to Results beslaat meerdere maanden. Deze periode is nodig om inzichten en veranderingen ook daadwerkelijk te integreren.

Programma
Het programma bestaat uit een startworkshop van twee dagen waarin elke deelnemer een persoonlijk effectiviteitsplan maakt. Deelnemers doen dit door diepgaand te reflecteren op hun leven en werk. We gebruiken hiertoe het enneagram, een instrument voor persoonlijkheidsprofilering om gedachten-, gevoels- en gedragspatronen te doorzien.

Vervolgens zijn er drie groepsbijeenkomsten van een halve dag over een praktijkgericht thema’s, bijvoorbeeld Prioritijdmanagement, Effectieve Communicatie en Zelfcoaching. Ook kunnen er thema’s op maat worden aangeboden.

Tenslotte krijgt elke deelnemer drie individuele coachgesprekken. In deze gesprekken zoomen we in op het persoonlijk effectiviteitsplan, op de leerdoelen in dit plan en op mogelijke thema’s waarmee de deelnemer te maken krijgt.

Meer informatie?
Inspiration to Results is mogelijk voor kleine en grote groepen medewerkers en leidinggevenden. In een intake verkennen we uw concrete behoeftes. Aansluitend vullen we het programma op maat verder voor u in. We komen graag met u de mogelijkheden bespreken. Voor meer informatie, neemt u contact met ons op.

Wat levert ’t op?

Voor het individu
Meer zelfkennis, inspiratie en vitaliteit. Leven en werken vanuit je eigen kracht en potentie. Verdieping en bewustwording.

In teams
Elkaar echt zien en verstaan. Aanvullen en versterken. Transparantie in samenwerking. Verbondenheid en gedragenheid.

Voor de organisatie
Een eenduidige koers en strategie. Kraakheldere communicatie. Gedragen doelen en focus op resultaat.