Wieneke Bakker

Wieneke Bakker
Wieneke BakkerT 06 21 16 55 80

“Mensen en teams in hun kracht brengen”

Focus op de mens in de organisatie
In mijn rol als (team)coach en trainer ligt mijn focus bij de mens in de organisatie. Mensen bepalen uiteindelijk met elkaar de bedrijfscultuur die succesvol opereren mogelijk maakt, zij zorgen voor de resultaten. Al ruim 20 jaar begeleid ik mensen en teams om met ziel en zakelijkheid die resultaten te halen die men wil behalen. Mijn werkervaring is divers en strekt zich uit van profit tot non-profit, van laag-opgeleid tot hoog-opgeleid en van nationaal tot internationaal. Terugkerende thema’s in mijn professionele ondersteuning zijn: samenwerking, communicatie, bewustwording, balans en inspiratie. Ik ben tevens mede-ontwikkelaar van de programma’s Teams to Results en Inspiration to Results. Klanten vinden me: ‘inspirerend, betrouwbaar en professioneel’. Ik breng vertrouwen en verdieping en breng mensen en teams in hun kracht.

Mensen in al hun verscheidenheid, kwetsbaarheid en kracht
Ik ben afgestudeerd Andragoge (het begeleiden van veranderingsprocessen bij mensen en organisaties). Daarnaast ben ik gediplomeerd in onder meer Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), het Enneagram, Psychotherapie, Mindfulnesstrainer en Zenleraar. Ik laat me graag inspireren door de grote wijsheidstradities, de integrale psychologie, de natuur en mensen in al hun verscheidenheid, kwetsbaarheid en kracht.