Lily Rietjens

Lily Rietjens
Lily Rietjens

“Zonder gruis geen parels”

Zien van de onderstroom
Mijn hart ligt bij het ondersteunen en begeleiden van individuen, teams en organisaties die vanuit verbondenheid willen leren, ontdekken en resultaten boeken. Die hun wensen als kompas inzetten, waarbij de onderstroom gezien kan worden en verstrikkingen ruimte krijgen om zich te ontvouwen. Focus, creativiteit, vitaliteit, gezonde autonomie, ondernemerschap en doeltreffend samenwerken actualiseren zich.

Leerling van het leven
Naast diverse opleidingen in de gezondheidszorg in binnen en buitenland ben ik onder andere opgeleid in Verandermanagement, NLP, het Teams to Results Programma, Groepsdynamica, Systemisch werk, Gestalttherapie, Psychosynthese, Chinese Geneeswijzen en Mindfulness. De inzichten en opleidingen vanuit Oosterse tradities, Westerse (neuro-) psychologie en de golven in mijn eigen leven, combineer ik met datgene wat individuen en teams in het concrete dagdagelijkse werk bezighouden. Daarbij blijf ik leerling van het leven en zeer geïnteresseerd in wat mensen ten diepste bezielt. Ik ben in staat anderen te inspireren, draag vuur over en doe dit sinds 1990 op een heel eigen wijze, met humor en met hart en ziel.

Onbewuste processen bewust
Vanuit verschillende invalshoeken faciliteer ik het ontwikkelings- en bewustwordingsproces van individuen en teams om effectiever samen te werken en doelgericht koers te volgen. Ik breng verdieping aan waardoor men in contact komt met innerlijk leiderschap en gezonde autonomie. Nieuwe deuren openen zich, onbewuste processen worden bewust en beperkingen worden mogelijkheden. Werkend vanuit respect voor de eigen weg en het eigen ritme, steeds in relatie met de omgeving en met dat wat zich aandient.