Teamontwikkeling

Investeren in teamontwikkeling
Een goede samenwerking in teams is van groot belang voor het succes van de organisatie. Gerichte teamontwikkeling pakt de belangrijkste knelpunten binnen teams aan zodat teams zich kunnen ontwikkelen tot een volwassen niveau. Het brengt een goede basis van vertrouwen, het vermogen om goede discussies te voeren, betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid en een gezamenlijke focus op teamresultaten. Een goed team bestaat uit mensen die elkaar aanvullen, elkaars zwakke punten opvangen en elkaars sterke punten tot hun recht laten komen. Lees ook onze visie op teamontwikkeling »

Programma’s

Teams to Results
Teams to Results is een jaarprogramma om effectieve teams te ontwikkelen die zich kenmerken door vertrouwen, openheid, betrokkenheid, persoonlijke verantwoordelijkheid en focus op teamresultaten. Lees meer »

Projects to Results
Projects to Results is ons teamprogramma speciaal voor projectteams. Het haalt de, vaak onzichtbare, knelpunten naar boven en pakt ze aan waardoor er meer vertrouwen, openheid en focus komt binnen het team. Lees meer »

Teamontwikkeling met het Enneagram
De meerwaarde van het Enneagram voor een verdieping in uw teams. Lees meer »

Teamopstellingen en -dynamieken
De kracht van zaken eens anders bekijken. Krijg nieuw licht op een situatie of de dynamiek in uw team of groep. Lees meer »

Wat levert ’t op?

Voor het individu
Meer zelfkennis, inspiratie en vitaliteit. Leven en werken vanuit je eigen kracht en potentie. Verdieping en bewustwording.

In teams
Elkaar echt zien en verstaan. Aanvullen en versterken. Transparantie in samenwerking. Verbondenheid en gedragenheid.

Voor de organisatie
Een eenduidige koers en strategie. Kraakheldere communicatie. Gedragen doelen en focus op resultaat.