Marl van der Toorn

Marl van der Toorn
Marl van der Toorn

“Als ik dit eerder had geweten…”

Bijdragen aan optimaal functioneren
Het is mijn passie om een bijdrage te leveren aan het optimaal functioneren van leidinggevenden en medewerkers door te werken aan zelfvertrouwen en zelfstandigheid, het maken van eigen keuzes, het moeiteloos leidinggeven aan en functioneren binnen teams, het inzicht krijgen in werkprocessen en menselijke drijfveren, en het nemen van verantwoordelijkheid voor het verleden, heden en toekomst. Mijn vindingrijkheid, resultaatgerichtheid en tikkie eigenwijsheid zet ik daarbij graag en veelvuldig in.

Het is mijn overtuiging dat een verandering in houding en gedrag pas constructief en blijvend kan zijn op basis van een schone lei. Mijn individuele counseling onderscheidt zich dan ook door een krachtige en effectieve methode waarbij eerst oud zeer op efficiĆ«nte wijze wordt ‘opgeruimd’, voordat de beoogde begeleiding en handvatten worden gegeven.

Ontwikkelen van mensen en teams
Mijn theoretische opleiding heb ik genoten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (bedrijfseconoom), gevolgd door een praktische scholing bij Shell, interessante functies binnen HRM en leerzame opdrachten op management- en directieniveau bij tal van bedrijven in de (petro-)chemie, kleinmetaal, detailhandel, ICT, (tele)communicatie, gezondheidszorg, productie, onderwijs, auto industrie, zakelijke dienstverlening, e-commerce en uitzendbranche.

Veel waarde hecht ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb dan ook op meerdere terreinen cursussen en trainingen gevolgd die ook van toegevoegde waarde zijn gebleken bij het coachen en ontwikkelen van de mensen en teams waarmee ik werk, zoals bijvoorbeeld ook een aantal jonge (top)sporters.