Ilse van Bladel

Ilse van Bladel
Ilse van BladelT 06 28 82 63 00

“Wie ben je als je vol mag schitteren?”

Van inzicht naar resultaat
Als trainer en (team)coach begeleid ik met veel plezier medewerkers, leidinggevenden en teams bij het bereiken van meer vitaliteit, vervulling en resultaat. Een belangrijk vertrekpunt hierin is het beter willen kunnen sturen op verandering. Gerichte verandering begint bij het herkennen, erkennen en bespreekbaar maken van issues die spelen. Op een bewust én onbewust niveau. In de organisatie, binnen teams en bij de individuele medewerkers of leidinggevenden. Zicht op deze sturende (onder)stromen en de effecten ervan biedt ruimte aan gewenste resultaten.

Van stagnatie naar potentie
Elk mens kent unieke talenten en vermogens. We kennen echter ook allemaal aspecten waarin we minder effectief zijn dan we willen. Dat vraagt helderheid over iemands diepste behoeftes en drijfveren. Zijn het natuurlijke vermogens en talenten? Of zijn het beperkende conditioneringen? Weten wat er wezenlijk in ons stagneert én leeft en een nieuwe beweging inzetten, brengt ons uiteindelijk tot onze volle uiting en potentie.

Aanpak
Ik ben Master Practitioner in NLP en Humanistic NLP. Ik werk daarnaast met een meer lichaams- en systeemgerichte aanpak in coaching en training (Body Mind Language). Andere instrumenten zijn Verbindende Communicatie, Kwantum Bewustzijn en het Enneagram. Naast een westerse insteek van coaching/training, heb ik tevens een grote voorliefde voor de oosterse, meer zijnsgerichte, benadering (gebaseerd op nondualiteit en Advaita Vedanta). Ik heb tevens een passie voor tekst en taal, mooie beelden en reizen. Mijn kernkwaliteiten zijn helderheid, rust en eenvoud.