Machteld van Rees

Machteld van Rees
Machteld van Rees

Als mensen elkaar begrijpen, ontstaat er ruimte voor verandering

Bijdragen aan de ontwikkeling en kracht van mensen
Ruim 20 jaar heb ik verschillende functies vervuld voor onder andere het Ministerie van Justitie, de Nederlandse Ski Vereniging en het Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton. De rode draad in mijn leven is het werken met (groepen) mensen en een bijdrage willen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling en kracht van mensen. Ik werk onder meer met bedrijven waar organisatieontwikkeling samen valt met persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk bepalen de mensen met elkaar het succes dat er echt toe doet. Dit leidt tot sterkere en zelfbewuste mensen, teams en organisaties.

Energie, daadkracht en vertrouwen
Mijn achtergrond ligt vooral in de sport. Na opleidingen aan het CIOS en HBO Maatschappelijk Werk heb ik verschillende leidinggevende functies gehad. Gaandeweg ben ik me steeds meer gaan interesseren en verdiepen in persoonlijke- en teamontwikkeling. Ik ben gespecialiseerd in het Enneagram en geschoold in de methodieken van onder andere NLP (Neuro Lingu├»stisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse) en Oplossingsgericht Werken. Ik geloof dat leren en jezelf verder ontwikkelen energie, daadkracht en zelfvertrouwen geeft. Je gaat zowel priv├ę als in je werk beter functioneren en je ervaart minder stress. Ik train en coach dan ook vanuit de overtuiging dat elk persoon een scala aan mogelijkheden heeft. En wanneer iemand de wens heeft deze mogelijkheden meer te benutten, komt hij of zij in beweging en levert dat veel inzichten en voldoening op.

Praktisch en pragmatisch
Ik ben praktisch en pragmatisch en heb een enthousiaste, flexibele en no-nonsense aanpak. Klanten vinden me professioneel, direct en persoonlijk, echter altijd in een vertrouwelijke sfeer waarin iedereen zich binnen het team snel op zijn gemak voelt.