Tim Koldijk

Tim Koldijk
Tim KoldijkT 06 515 92 923

“Wat ongezien is zichtbaar maken”

Executive (team)coach
Sinds 2006 ben ik mede-oprichter en directeur van Organisults. Ik ben executive (team)coach, facilitator en klankbord voor RvB, directie- en managementteams. Ik richt mij binnen teams op het faciliteren van de volwaardige dialoog, doorleefde en gedragen besluitvorming, effectieve samenwerking in een complexe context, het brengen van helderheid in de onderstroom en het verruimen van inzicht in de intra- en interpersoonlijke dynamiek. Hierdoor ontstaan resultaatgerichte teams die handelen als een geheel. Teams die de gepassioneerde discussie graag opzoeken om zo hun besluitvorming en executiekracht te vergroten. Het leiderschap van de teamleden toont een toename van vitaliteit, effectiviteit en authenticiteit en een optimale bijdrage aan de organisatie en haar ambities.

Langdurige relaties
Mijn samenwerking met opdrachtgevers kenmerkt zich onder meer door langdurige relaties, waarin gerichte interventies bij teamleden leiden tot een grote mate van openheid, vertrouwen en bereidheid tot het echt aangaan van persoonlijk onderzoek en processen voorwaarts te richten.

Verwonderen, verbinden en verrijken
Ik ben medeoprichter van Organisults en auteur van het boek Van kijken naar Zien – een boek over non-dualiteit. Daarnaast ben ik een gepassioneerd sporter, natuurfotograaf en wereldreiziger. Deze levensgebieden zijn, naast het intensieve werken met mensen, sterk voedend voor mijn persoonlijke kernwaarden: verwondering, verbinding en verrijking.