Hessel Frings

Hessel Frings
Hessel Frings

“Passie voor jouw groei en ontwikkeling.”

Het werkplezier hervinden
Het is mijn persoonlijke missie om teams en medewerkers van organisaties te ondersteunen bij het vergroten, vinden of hervinden van passie en plezier in het werk. Immers, als je voldoening krijgt door wat je doet, groei jij en je organisatie profiteert door een betere samenwerking. En dat levert ook betere resultaten!

In mijn rol als coach zorg ik ervoor dat alle kwaliteiten die al in de persoon en de organisatie zelf aanwezig zijn optimaal worden benut. De uitoefening van mijn vak brengt me in situaties waarin ik kan werken aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Het geeft me veel voldoening als cliƫnten een innerlijke sprong maken. Een realisatie, een inzicht, bewustwording, het zijn allemaal stappen op hun ontwikkelpad. Ik draag daar erg graag aan bij.

Bedrijfskundige met specialisatie in management en verandering
Mijn opleiding tot Bedrijfskundige genoot ik aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Gespecialiseerd in Management van Verandering was de belangstelling in het menselijke aspect van veranderingen al vroeg gewekt. Sindsdien is dit de rode draad geweest in mijn loopbaan. Ruim 10 jaar werkte ik voor grote organisaties zoals KPN en Unilever. Sinds 2005 ben ik actief als Teamcoach en Persoonlijke coach.

Ik ben geboren en getogen Limburger en draag de Bourgondische cultuur diep in me. Genieten staat hoog in het vaandel. In het dagelijks leven besteed ik graag tijd aan mijn gezin, familie en vrienden, lezen, sporten en motorrijden.